No More Results

3 Visitor Messages

  1. View Conversation
    Hi Mad Mackie:

    I have a Scag Mower and with the engine on and engaging the blades.....the amp meter goes to discharge and about thirty (30) seconds later it blows a fuse.

    Any ideas as to what my problem is?

    HS
  2. Hi markvdb,
    The dethatcher is a JRCO 46" double row, double action, tine dethatcher.
    Noisy spindles in not a good indication, probably need new spindles. Moly grease is not recommended in Scag spindles.
    Get the model and S/N from your machine, go to the Scag website and download the operators and parts manuals for your specific machine. In the lube chart the spindle grease is specified. You can use the spindle grease on the entire machine, but regular chassis grease that is moly is not recommended in the spindles.
    Mad Mackie in CT
  3. View Conversation
    I have a 2003 turf tiger stt52A 27 hp kohler with the collection system like yours. I saw the pic on the site and was wondering where you got that dethatcher attachment?

    Also, What is your advice on grease for the deck spindles? I was using traveller moly and just switched to lucas oil red and tacky. Lots of noise from the spindles, but the lucas meets the specs of the owners manual. I dunno, what do you use? Thanks,

    Mark VDB
Showing Visitor Messages 1 to 3 of 3
About Mad Mackie

Basic Information

Me, My Lawn and My Mower
Type of Member:
Lawn Care Professional
My Location:
Connecticut
My Mower:
Scag Tiger Cub, Ingersoll 4018, Hustler X-ONE MoJack Pro

Statistics


Total Posts
Total Posts
1,757
Posts Per Day
0.82
Visitor Messages
Total Messages
3
Most Recent Message
06-04-2012 09:28 AM
General Information
Last Activity
Today 09:42 PM
Join Date
07-11-2011
Referrals
0

3 Friends

Showing Friends 1 to 3 of 3